If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пичове имам 155-ица давам части всякакви двигателя е 2.0 16 (150 к.с.) колата е 97 година няма никакви забележки просто имам друга и тази не ми трябва които се интересува да пише на лично или да звъне на 0895337789 колата се намира в София.
колега пуснал си тема в раздел продава ,която нее по правилата и ако не я оправиш ще ти я махнат ,а пък това е тема за ПОДАРЯВАНЕ на части.ако я подаряваш колегите ще и се израдват много
алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
MUROMAN
1. Рамена за чистачки 4-5 броя/оригиналните/ ,
Е такива 2 ако ми подариш ще съм ти благодарен. На 155-цата в движение едното се е счупило в най-широката част, на 4-5см. от основата. Пиша данни на ЛС, ако са още налични да ги изпратиш.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Е такива 2 ако ми подариш ще съм ти благодарен. На 155-цата в движение едното се е счупило в най-широката част, на 4-5см. от основата. Пиша данни на ЛС, ако са още налични да ги изпратиш.
Съжалявам Пепи заминаха.
На мен спешно ми трябва читаво радиаторче за парното.
Смених вече едно ,което изкара 1 -2 седмици и му се счупиха ушетата дето се завиза кранчето.
В момента нямам пари за ново и друго . Dani_ku4eto ми помогна за пореден път - Жив и здрав да е.
Аз пък подарявам задните амортесьори, които колегата Tedo ми подари, но така и не ги сложишх. Ако иска и той да си ги вземе, защото имаше такова желание.
П.П. Опс, забравих да напиша, че са оригинално боге, което по мое мнение е в доста добро състояние.
Аз пък подарявам задните амортесьори, които колегата Tedo ми подари, но така и не ги сложишх. Ако иска и той да си ги вземе, защото имаше такова желание.
П.П. Опс, забравих да напиша, че са оригинално боге, което по мое мнение е в доста добро състояние.
Здравейте момчета. Скоро се сдобих с една красавица 155 1.8 TS от 1992-ра. Дръжките на вратите са изпочупени, особено десните. Десният стоп също. Ако някой има излишни, дайте сигнал... Аз имам 6 свободни новички свещи.
Comment